Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • David Troch,voor jou wou ik een huis zijn
  • David Troch,voor jou wou ik een huis zijn
David Troch,voor jou wou ik een huis zijn
voor jou wou ik een huis zijn
€ 15.00
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenHoe voelt het om weg te gaan? Die vraag stelt een man zich in voor jou wou ik een huis zijn. Meer, hij voegt de daad bij het woord. Zijn tocht voert langs lief en leed. Hij streelt het zachtst van de dag, raakt het ruwst van de nacht. Zo neemt Troch ons mee op reis tot in het diepst van zijn ziel. Toch blijft de toon licht. Elk vers is fris, elk vers is scherp. Geen zin in voor jou wou ik een huis zijn die niet zingt. Wat Troch hier met de taal doet, is één groot feest.

David Troch (1977) is auteur en schrijfdocent. Hij was stadsdichter van Gent en stond aan de wieg van Kluger Hans. Van hem verschenen vier dichtbundels – waarvan bianca blues ook in Spaanse vertaling – en de verhalenbundel Rue des Regrets. Hij vond het eenlettergreepgedicht uit, wat hem een nominatie voor de Wablieft-prijs opleverde.


Recensie:
NBD Biblion
07-04-2021
'`De bundel zal poëzieliefhebbers aanspreken die houden van fijnzinnigheid en openstaan voor dichttechnische innovatie. Er is momenteel behoefte aan mooie poëzie die tijdloos is en op een subtiele manier de liefde bezingt.`'

Extra informatie:

Paperback / softback
104 pagina's
Januari 2021
187 gram
206 x 170 x 10 mm
EAN: 9789460018572
Uitgeverij Vrijdag

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen